Vi tar Dina utmaningar personligt!

Om oss


UAB "AVIZA" är ett litauiskt bemanningsföretag som erbjuder flexibla och effektiva baltiska bemanningslösningar inom byggnation, skeppsbygge, energi, olja och gas i Sverige.

Med vår strategi som baseras på högkvalitativa bemanningstjänster, konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser och flexibilitet, utgör vi en stabil tillgång vid ert bemanningsbehov. Genom att arbeta i ett begränsat antal industrier har AVIZA förvärvat en djupgående kunskap och expertis inom specifika områden. Vi driver en verksamhet med endast nödvändiga funktioner. Detta håller kostnaderna nere och gagnar våra kunder som får tillgång till branschens experter till de bästa priserna.

Oavsett det handlar om projektanställning, tillfälliga jobb eller rekrytering till fasta tjänster, försäkrar vi oss alltid om att bestå med de kandidater som passar er verksamhet bäst.

AVIZA tillhandahåller en yrkeskunnig personal, som är inställd på att anpassa sig till nya uppgifter och kollegor i er verksamhet och som därmed snabbt leder till ett funktionellt och produktivt arbete. Vår personal har en omfattande erfarenhet av projekt både i Norge och i Sverige. Vi tar hand om allting från projektledare till den dagliga driften och produktionen.

Vi är stolta over våra anställda. Vi värnar om deras välfärd, bland annat genom uppföljningar på deras arbetsplatser.

Genom att välja AVIZA kan du uppnå en snabb höjning av kompetensen i din verksamhet utan att behöva genomgå en lång, krävande och dyr rekryteringsprocess.